Cleyo Beauty Professional

Cleyo Skin Experts
FRANCHISE

Enjoy Cleyo Franchise

Je bent je onderneming begonnen met een visie om te doen wat je het liefste doet.
En om dit om te zetten in een krachtige business. Het mooie van ondernemen is, dat je met alle facetten te maken krijgt die bij een business horen. Maar je merkt ongetwijfeld dat daar veel tijd en geld aan verloren gaat, omdat je zelf het wiel opnieuw moet uitvinden.Als beroepsprofessionals in de Beauty Branche zagen wij hoe de markt met grote snelheid veranderde. Hier wilden wij verandering in brengen door juist de focus te leggen op kwaliteit & resultaat. Persoonlijke aandacht en een echte connectie maken met onze cliënten, dat was ons doel. Dat is hoe onze missie is gestart.

 

Begrip in de Beauty Branche

Cleyo skin experts is inmiddels een begrip in de beautybranche. We hebben een bepaalde standaard gecreëerd, die we met elkaar hoog houden. Onze visie en werkwijze moet echt bij je passen, zodat we dit samen kunnen uitbouwen. Spreekt het je aan wat je leest, dan nodigen wij je uit om kennis te maken en de verdere details samen onder de loep te nemen.

 

Schoonheidsspecialiste kan een eenzaam beroep zijn! Dat is met Cleyo absoluut niet het geval

 

NR. 3 beste franchise van Nederland

Op 3 oktober 2019 is Cleyo “Leentje Henraat” het DNA van CLEYO in Amsterdam op het hoofdkantoor van de ABN AMRO uitgeroepen tot de Top 3 Best Startende Franchise keten van heel Nederland! Leentje aan het woord hoe ze tot haar franchise is gekomen: “Door alleen te dromen kom je er niet, de enige weg om je succes te behalen is, in 1 rechte lijn op je doel af. Zo moet je flinke investeringen doen met grote risico’s en zakelijk de juiste keuzes maken. Een bedrijf gezond houden doe je doormiddel van continue groeikeuzes durven maken en hierbij grote Europese risico’s nemen.”

The Best Expert is CLEYO Skin Experts

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?